Uitbreiding van onze focus op
inspanningen op het gebied van
milieu, maatschappij en bestuur. (ESG)

De verantwoordelijkheid van emagine

Anders_Gratte_CEO_emagine

We voelen ons heel erg verantwoordelijk voor het bevorderen van een duurzamere omgeving voor onze werknemers, klanten en de samenleving waarin we actief zijn.

Anders Gratte, CEO of emagine

ESG

Milieu, sociale verantwoordelijkheid en bestuur (ESG)

emagine werkt onvermoeibaar om haar processen te optimaliseren en ze efficiënter en duurzamer te maken.

Wij zetten ons in om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en gebruiken onze expertise om onze zakenpartners te helpen hetzelfde te doen.

Bovendien hebben we onze compliance-inspanningen verder opgevoerd om ervoor te zorgen dat we zaken doen volgens de hoogste ethische en professionele bedrijfsnormen.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

emagine is vastbesloten onze strategie en bedrijfsvoering af te stemmen op de UN Guiding Principles for Business and Human Rights (UNGP's) en de OESO-richtlijnen voor multinationale ondernemingen (OESO).

Wij streven er voortdurend naar om mogelijke negatieve effecten van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu te verminderen en tegelijkertijd een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van de mensen om ons heen.

Lees hieronder ons besluit

VN Global Compact

Wide_Who_We_are_consultant_7

Privacy policy

Privacy beleid en GDPR

emagine is vastbesloten en toegewijd aan het beschermen van de privacy en vertrouwelijkheid van alle werknemers, klanten, consultants en zakenpartners.

Wij doen dit met het hoogste respect. De veiligheid van jouw gegevens is onze prioriteit.

Kwaliteits- en milieubeleid

Kwaliteits- en milieubeleid

Bij emagine streven we ernaar het milieu te beschermen, onze impact op het milieu te verminderen en onze prestaties op het gebied van duurzaamheid voortdurend te verbeteren.

Code of Conduct

Zakelijke relaties

Wij verwachten van al onze zakelijke relaties (klanten, leveranciers en adviseurs) dat zij hun activiteiten afstemmen op onze Gedragscode.

Hier vind je onze gedragscode voor zakelijke relaties.

Whisteblower

Wat vind jij?

Ook al doen we ons best om de juiste dingen te doen - we kunnen nog steeds leren. Daarom horen wij graag indien er complimenten of suggesties zijn of als wij onze afspraken niet nakomen.

Wij zullen naar je luisteren.