Regelgeving, risico en compliance

Navigeer door regelgeving, risico's en compliance vereisten

Focus

Veerkracht opbouwen met een 360° perspectief

In de huidige complexe zakelijke omgeving is het effectief navigeren door regelgeving, risico's en compliance vereisten cruciaal voor bedrijven om ethisch te kunnen opereren, potentiële risico's te minimaliseren en wettelijke naleving te garanderen. Daarbij is prioriteit geven aan cyberbeveiligingsmaatregelen ter bescherming tegen potentiële bedreigingen van essentieel belang.

In onze kern geloven wij in een holistische benadering om een ​​veerkrachtig en compliant bedrijf op te zetten.

Vaak bestaat de neiging om slechts beperkt te concentreren op IT-gerelateerde aspecten. Hoewel technische aspecten belangrijk zijn, is het voor een alomvattende strategie net zo belangrijk om governance, leveranciersbeheer en algemene activiteiten te overwegen en hier actief op te sturen.

Coloured man smiling

Expertisegebieden

Cyber security

Gegevensbescherming

Analyse van regelgeving en compliance

KYC en AML

Risico analyse en -management

Expertisegebieden

Ons team van ervaren consultants brengt uitgebreide kennis en expertise met zich mee op het gebied van regelgeving, risicomanagement en compliance in verschillende sectoren.

We werken nauw samen met klanten om hun unieke behoeften te begrijpen, potentiële risico's te beoordelen en op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij hun zakelijke doelstellingen en wettelijke verplichtingen.

Expertisegebieden

Wat we doen

Onze mogelijkheden

Ervaring en expertise combineren met een aandachtige en nieuwsgierige aanpak.

DORA

Digital Operational Resilience Act

Under DORA, financial institutions are required to identify, remedy, and manage digital operational risks. emagine's approach are based on making the complex simple, through a structured delivery model based on recognized and well-tested frameworks.

Ebook Digital Operational Resilience Act

  Wat is jouw uitdaging?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Onze ervaring

Onze praktijkvoorbeelden van regelgeving, risico en compliance

left-arrow
right-arrow