Strategie, verandering & transitie

Van strategieën naar impact en duurzame verandering

Marktkennis

Te veel strategieën en veranderingen uiten zich nooit in tastbare resultaten

Het aansturen van grootschalige- en organisatorische veranderingen is een complexe en uitdagende taak. In het huidige, snel ontwikkelende zakelijke landschap is het echter cruciaal om digitale transformaties te omarmen om concurrerend te blijven. 

Talloze organisaties worden geconfronteerd met obstakels bij hun inspanningen om te veranderen. Gemeenschappelijke uitdagingen zijn onder meer tekorten aan vaardigheden, cultuurbarrières binnen de organisatie en een ontoereikende infrastructuur om de noodzakelijke veranderingen te ondersteunen. 

Vaak zien wij ook dat een gebrek aan strategische afstemming leidt tot weerstand tegen verandering, waardoor vooruitgang wordt belemmerd. Onvoldoende portfolio- en programmamanagement belemmeren de doorontwikkeling verder doordat ze de vertaling van de strategische visie in concrete acties en meetbare resultaten in de weg staan. 

0%

Van de veranderingen voldoet niet aan hun doelstellingen*
*McKinsey

Wat we doen

Onze capaciteiten in strategie, verandering en transitie

Ervaring en expertise combineren met een aandachtige en nieuwsgierige aanpak.

De PMO-reis

De PMO-reis

De PMO omschrijft en stelt de PM-mensen, proces- en technologienormen binnen de organisatie vast. De PMO streeft ernaar uitvoering van projecten te standaardiseren, te optimaliseren en besparingen te introduceren.

PMO_journey-transparent
Zakelijk transitiemodel in de praktijk

Zakelijk transitiemodel in de praktijk

Dit verandermodel helpt je om met verandering aan de slag te gaan op basis van 4 dimensies, die allemaal van belang zijn wanneer de mensen in de organisatie de wens, de moed en het vermogen willen hebben om gedrag te veranderen.

Ebook transformation model
rojectplanning

Projectplanning

Wanneer projectmanagers aan het werk gaan, is het gewenste resultaat  dat zij op tijd, binnen de scope en binnen het budget hun projecten, met daarbij het gewenste kwaliteitsniveau, opleveren. Om dit te bereiken is een effectieve voorbereiding en planning essentieel.

Ebook scheduling

Expertisegebieden

Strategie

Organisatorische verandering

Verandermanagement

Programmamanagement

PMO

Visie omzetten in daden

Bij emagine zijn we gespecialiseerd in het vertalen van strategische visie naar tastbare resultaten.  

Wij bieden een breed scala aan diensten en mogelijkheden, waardoor bedrijven bruggen kunnen bouwen tussen de business, IT en de betrokken mensen, waardoor duurzame en effectieve verandering wordt gegarandeerd. 

Expertisegebieden

 Wat is jouw uitdaging?

Vraag een vrijblijvende offerte aan – gratis.