Wij dagen de manier waarop
bedrijven hoogwaardige expertise
gebruiken uit en verbeteren deze

What we do

Business & IT-Consultancy

Wij luisteren graag naar je

emagine is een hoogwaardige Business & IT Consultant

Met behulp van een uitgebreid netwerk van experts zorgt emagine voor vooruitgang, lossen we problemen op en leveren we echte resultaten via high-end adviesdiensten op maat, Nearshoring-as-a-Service en een reeks beheerdiensten

Ingezet door 500+
toonaangevende bedrijven in Europa

Een partner

One company

Expertise in combinatie met efficiënte processen zorgen voor hoogwaardige producten in alle sectoren en bedrijfstakken.

Gebouwd op sterke relaties

Het aanhoudende succes en de groei van emagine vloeien rechtstreeks voort uit ons vermogen om goede relaties op te bouwen met zowel klanten als consultants. Sinds 1994 hebben wij onze leveringscapaciteit kunnen verfijnen door onze klanten te helpen bij duizenden kritieke bedrijfsprojecten.

Partners versterken

Het begint allemaal met jouw unieke uitdaging en doelstellingen. Door te luisteren en een constructieve dialoog aan te gaan, streven wij ernaar jouw situatie te begrijpen en ons aan te passen aan de veranderende behoeften en prioriteiten met expertise en diensten die passen bij de doelstellingen en voorkeuren.

Je behoeften

Wat is jouw uitdaging?

Schaalbaarheid wordt steeds belangrijker in moderne, technologie-gedreven organisaties. En het is rond deze kritische behoefte dat wij onze bedrijfs- en leveringscapaciteit hebben opgezet.

Met emagine krijg je de flexibiliteit die nodig is om te navigeren en succesvol te zijn in een complex en steeds veranderend technologisch landschap. Via een naadloos leveringsmodel op maat, passend bij elke situatie, helpen wij je te groeien en te slagen.

We weten dat het allemaal begint met jouw unieke uitdaging

Coloured man smiling

Met emagine als partner kunnen bedrijven gebruikmaken van bewezen experts die een uitgebreide reeks technologieën en functies omvatten

 Organisatie ondersteuning binnen alle sectoren en bedrijfstakken

 

Maandelijks nieuwe projecten
icon_800+ monthly projects
Aantal klanten
icon_600+ clients
Klanttevredenheid 1-5
icon_4.1 satisfaction score
Ons netwerk van deskundigen
icon_56000+ Network of experts

Officiële informatie

Bedrijfsinformatie

In 2023 genereerde het bedrijf een omzet van EUR 480 miljoen en had het meer dan 900 FTE's in dienst.

emagine heeft haar hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken en heeft kantoren verspreid in Frankrijk, Duitsland, Ierland, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten en India.

emagine is eigendom van het Noordse private-equitybedrijf Axcel en een groep van senior executives en bestuursleden. emagine is eigendom van het private-equitybedrijf Axcel en een groep van senior executives en bestuursleden.

ESG

Chinese business woman looking at the camera

A continuous focus on sustainable business practices

We conduct our business in a responsible and sustainable manner.

Our efforts in ESG and Compliance ensure that we conduct our business operations according to the highest ethical and professional business standards. Learn more about our ESG and Compliance initiatives, and find all our reports and policies here: 

 Klaar om aan de slag te gaan?

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij één van onze toegewijde experts.