Projecten & implementatie

Vergroot het succespercentage en maximaliseer de impact van jouw complexe projecten

Marktkennis

Te veel projecten zijn gedoemd te mislukken

Het succes van ieder project hangt af van hoe goed het wordt gepland, beheerd en uitgevoerd. Projectmanagement speelt een cruciale rol bij het benutten van het volledige potentieel van jouw projecten. 

 

In het huidige landschap lukken te veel projecten al niet, voordat ze überhaupt zijn begonnen. Onduidelijke raamwerken voor de oplevering van projecten, strakke deadlines voor het verkennen, plannen en inschatten, en dubbelzinnige doelstellingen behoren tot de meest voorkomende uitdagingen waarmee projectmanagers worden geconfronteerd. 

Two It consultants discussing at the office

Wat we doen

Onze Projecten & Implementatie mogelijkheden

Ervaring en expertise combineren met een aandachtige en nieuwsgierige aanpak.

Kick-start van het project

Kick-start van het project

Het succes van projecten is afhankelijk van effectieve planning en uitvoering. Uitdagingen zoals onduidelijke projectkaders, korte tijdlijnen en dubbelzinnige doelstellingen zijn echter gebruikelijk voor projectmanagers. Deze obstakels kunnen de voortgang vanaf het begin van het project belemmeren. Het aanpakken van deze uitdagingen is cruciaal voor het maximaliseren van projectsucces.

ebook Project kick start
Effectieve stuurgroepen

Effectieve stuurgroepen

In veel organisaties zien we verwarring als het gaat om de feitelijke rol en verantwoordelijkheid van de stuurgroep. En dit heeft dan weer invloed op het succes van veel projecten. Daarom moeten organisaties op dezelfde manier in hun stuurgroepen investeren als zij in hun projectmanagement doen.

Ebbok Effective Steering Committees
Procesverbetering

Procesverbetering

Als je moeite hebt met het beheren van de processen en informatiestromen van jouw organisatie, als de levering van jouw diensten of producten kostbare tijd en middelen vergt, als de kwaliteit van jouw resultaten voortdurend teleurstellend zijn, wat leidt tot lagere succespercentages, en als je worstelt met terugkerende verliezen op het gebied van kosten, capaciteit of kwaliteit, dan hebben wij de oplossing voor je.

Ebook Process improvement

Expertisegebieden 

Projectmanagement

Project uitvoering

Stuurgroepen

Risicomanagement

Projectcultuur

Verhoog het succespercentage van jouw projecten

Projectmanagement is één van onze hoekstenen. 

Wij zijn gespecialiseerd in het effectief plannen, organiseren en beheren van projecten om succesvolle doelstellingen te bereiken. 

Of je nu begeleiding nodig hebt bij het vormgeven van jouw gehele projectcultuur of hulp bij specifieke projectonderdelen, wij brengen de expertise om je te helpen bij het bereiken van jouw doelstellingen. 

Expertisegebieden

  Wat is jouw uitdaging?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.