Bestshoring – Remote vaardigheden

Kennis en kunde over de grenzen heen: omarm een ​​wereld zonder beperkingen

Remote levering

Maak contact met de experts van morgen, waar dan ook

In de onderling verbonden wereld van vandaag mogen fysieke grenzen nooit het verwerven van kennis en expertise in de weg staan. Bij emagine nemen we deze barrières weg, waardoor jij toegang krijgt tot hoogwaardige expertise die precies is afgestemd op jouw behoeften.

Onze wereldwijde aanwezigheid zorgt ervoor dat wij gebruik kunnen maken van een mondiaal netwerk van experts die met hun vaardigheden en kennis bijdragen aan iedere oplossing en service die we bieden. Dit netwerk wordt voortdurend aangepast aan onze oplossingen en de veranderende marktbehoeften, zodat jij altijd over de beste mensen voor de klus beschikt, ongeacht de locatie.

Omarm deze verandering in het leveren van kennis en kunde, waarbij vaardigheden niet meer aan tijd of plaats gebonden zijn en innovatie geen grenzen kent.

business_and_IT_talent

Maak gebruik van de beste experts. De consultants van emagine bestrijken zes expertisegebieden binnen zakelijke- en IT-consultancy.

Wat is bestshoring

Ontgrendel wereldwijd talent en expertise

Door een holistisch perspectief te hanteren om hoogwaardige diensten en expertise te leveren, maken we gebruik van een wereldwijd personeelsbestand om de flexibiliteit en schaalbaarheid te garanderen die nodig is om te slagen in een voortdurend veranderende digitale realiteit.

Wij noemen het bestshoring.

Op locatie

Levering op locatie vanuit heel Europa

Nearshoring

Ontwikkelingscentra in Polen en Portugal

Offshoring

Ontwikkelingscentrum in India

Op afstand

Maak gebruik van een wereldwijd personeelsbestand van IT-experts

Hoe wij leveren

Levering met een bestshore-aanpak

Door een holistisch perspectief te hanteren om hoogwaardige diensten en expertise te leveren, maken we gebruik van een wereldwijd personeelsbestand om de flexibiliteit en schaalbaarheid te garanderen die nodig is om te slagen in een voortdurend veranderende digitale realiteit. Wij noemen het bestshoring.

Op locatie
Levering op locatie in heel Europa

Nearshore
Ontwikkelingscentra in Polen en Portugal

Offshore
Ontwikkelingscentrum in India

Op afstand
Maak gebruik van een wereldwijd personeelsbestand van IT-experts

emagine-locations-bestshoring-3

On premise delivery in Denmark

On premise delivery in the United Kingdom

On premise delivery in Sweden

On premise delivery in Norway

On premise delivery in Germany

On premise delivery in France

On premise delivery in the Netherlands

From our development centres in Poland

From our development centre in Portugal

From our development centre in India

On premise delivery in Ireland

Remote The United Arab Emirates

Maak kennis met onze experts

Michal

Het meest waardevolle aspect is de voortdurende ontwikkeling van mijn vaardigheden en kennis in verschillende technologieën en industrieën. 

Michał Załuski
Sitecore-platformspecialist

Roza

emagine biedt fantastische ondersteuning tijdens mijn freelance-reis.

Róża Szyc
Bedrijfsanalist 

Mateusz

Het streven om voorop te blijven lopen en de weg te leiden binnen de nieuwste trends en technologieën drijft mijn collega's en mij.

Mateusz Dudkiewicz
Cloud Engineer

Michal B

Door met emagine te werken, kan ik groeien en mijn vaardigheden ontwikkelen in iedere richting die ik kies.

Michał Bucholc
IT-helpdeskspecialist 

Konrad

Werken met teamleden uit verschillende tijdzones of culturen vereist openheid en flexibiliteit. Maar met de juiste aanpak is het een soepele ervaring.

Konrad Krakowiak
DevOps-Engineer 

A smiling IT consultant

A proactive approach to our network of freelance experts, allows you to benefit from a unique inner circle of quality-assured experts.

Enabled by a network of high-end experts

We work proactively with our global network of freelance experts, allowing you to benefit from a unique inner circle of quality-assured experts.

A systematic approach based on objective processes and verifiable data lets you rest easy, knowing that our proven consultants are chosen among the best in their fields.

You will not receive random CVs from us or have benchwarmers placed in your projects. Instead, we select the proper expertise and customize the right teams for your unique challenge every time.

We know our consultants.

Experience expertise


Experience the freedom to scale

Scalability is becoming an increasingly important factor in modern, technology-driven organizations. And it is around this critical need that we have designed our business and delivery capacity.

With emagine, you gain the flexibility needed to navigate and succeed in a complex and ever-changing technological landscape. Through a seamless delivery model tailored to your situation, we help you scale your business.

Get more insight on emagine's bestshoring delivery

At emagine.org, you can read our blog with cases, articles and ebooks.