Event

Leadership symposium emagine Consulting

emagine Launch & Thought Leadership Symposium

Projectmanagement 2030: navigeren door de vaardigheden en trends van morgen

The event is closed for signup

We kindly inform you that the event is fully booked, and signups are closed. Thank you for your interest and understanding.

If you have any further inquiries, please feel free to contact us:

Contact emagine Netherlands

Datum: donderdag 12 oktober 2023

Tijd: 17:30 / 21:00 CET

Duur: 3 uur

Locatie: Atrium Amsterdam, Strawinskylaan 3001, 1077 ZX Amsterdam

We zijn verheugd om emagine in Nederland te lanceren met een baanbrekende bijeenkomst van projectmanagement en marktleiders.

Met de horizon van 2030 in het vooruitzicht, zal het evenement zich verdiepen in de trends, uitdagingen en vaardigheden die projectmanagers nodig zullen hebben om door het steeds evoluerende landschap van het volgende decennium te navigeren.

Sluit u bij ons aan, samen met Philips en PMI, op donderdag 12 oktober en laten we dieper ingaan op het toekomstige landschap van projectmanagement in 2030, waarbij we het licht  laten schijnen op de belangrijkste vaardigheden en trends die de toekomst van het bedrijf binnen elke sector kunnen bepalen.

Tegen 2030 zal projectmanagement waarschijnlijk een samensmelting zijn van geavanceerde technologie en verbeterde mensgerichte benaderingen.

Hoewel digitale hulpmiddelen de efficiëntie en de vooruitziende blik zullen vergroten, zal de kern van succesvolle projecten nog steeds afhangen van effectieve menselijke samenwerking, aanpassingsvermogen en ethische overwegingen.

De projectmanagers van de toekomst zullen visionairs zijn, die net zo comfortabel zijn in het navigeren door de digitale wereld als in het bevorderen van echte menselijke verbindingen.

Agenda & Speakers

17:30 Welkomstdrankje, hapjes en netwerken.
18:30 emagine Bedrijfslancering.
- Peter Ryan and Martin Hartley
18:45 emagine-PMI Partnerschap met Pawel Stadnik, president van
PMI Nederland.
- Pawel Stadnik, PMI Netherlands President
19:00 Projectmanagementvaardigheden naar een hoger niveau
tillen voor de toekomst.
- Peter Ryan
19:20 Technologie omarmen voor toekomstig PM-succes:Het
potentieel van AI en RPA ontsluiten.
- Isabella Cantero
19:45 Het ondernemersvoordeel in projectmanagement:Zakelijk
inzicht cultiveren en projectmanagement versterken voor
zakelijke uitmuntendheid
- Gillian Whelan with guest Eoin Wallace of Philips
20:15 Netwerkborrel en snacks
17:30 Welkomstdrankjes, hapjes en netwerken.
18:30 emagine Bedrijfslancering.
- Peter Ryan and Martin Hartley
18:45 emagine-PMI Partnerschap met Pawel Stadnik, president van
PMI Nederland.
- Pawel Stadnik, PMI Netherlands President
19:00 Projectmanagementvaardigheden naar een hoger niveau
tillen voor de toekomst.
- Peter Ryan
19:20 Technologie omarmen voor toekomstig PM-succes:Het
potentieel van AI en RPA ontsluiten.
- Isabella Cantero
19:45 Het ondernemersvoordeel in projectmanagement:Zakelijk
inzicht cultiveren en projectmanagement versterken voor
zakelijke uitmuntendheid
- Gillian Whelan with guest Eoin Wallace of Philips
20:15 Netwerkborrels en snacks

Waarom aanwezig zijn?

Alle deelnemers komen in aanmerking voor een korting van 20% op de officiële PMI 5-daagse examenvoorbereidingscursus met emagine. emagine is een goedgekeurde PMI® ATP (Authorised Training Partner).

Studenten die een PMP® Authorized examenvoorbereidingscursus via een PMI® ATP volgen, krijgen de garantie dat ze de officieel erkende, door PMP® ontwikkelde cursus krijgen die officieel is goedgekeurd, geschreven en gelicentieerd door PMI. Studenten krijgen les van docenten die officieel zijn opgeleid door PMI.

Als gewaardeerde deelnemer verkrijgt u ook waardevolle kennis en profiteert u onmiddellijk van de voordelen, waaronder de mogelijkheid om 3 PDU-credits te verdienen voor het bijwonen van dit evenement.

Registreer hier

We kindly inform you that the event is fully booked, and signups are closed.

Speakers

Peter Ryan,
MD & Country Manager van emagine Nederland.

Een doorgewinterde adviesprofessional met meer dan 25 jaar ervaring in projectmanagement en bedrijfstransformatie van klanten. Peter is de drijvende kracht geweest achter de groei en het succes van emagine in Nederland.

Als Managing Director van emagine in Nederland heeft hij blijk gegeven van een griezelig vermogen om visionaire strategieën te combineren met tactische uitvoering, waardoor het bedrijf consequent voorop blijft lopen in de sector.

Peter-Ryan-emagine

Isabella Cantero,
Hoofd RPA-consultant bij emagine

Met meer dan 6 jaar toegewijde ervaring in Robotic Process Automation staat Isabella als een baken in de snel evoluerende wereld van RPA, waarbij financiële systemen, beveiliging worden geïntegreerd en efficiëntie en up-to-date technologie worden geleverd.

Als Lead RPA Consultant beschikt ze over een diepgaand inzicht in het automatiseren van bedrijfsprocessen in diverse sectoren, waaronder het bankwezen en de IT-sector.

Isabella_cantero

Gillian Whelan,
MD & Country Manager bij emagine Ierland

Gillian is een dynamische en vooruitstrevende adviesleider en algemeen directeur met meer dan 20 jaar ervaring in vooruitstrevend projectleiderschap in de financiële sector en daarbuiten.

Als Country Manager voor emagine Ierland heeft ze een belangrijke rol gespeeld bij het aansturen van marktgroeistrategieën, het bevorderen van cruciale partnerschappen met klanten en het realiseren van uitzonderlijke jaar-op-jaar groei voor de Ierse tak van emagine.

Gillian-W

Eoin Wallace,
Senior Director Global Project Management Excellence bij Philips.

Eoin is een Senior Director met een bewezen staat van dienst op het gebied van succes bij wereldwijde merken, regio's en categorieën, en levert duurzame en winstgevende groei.

Diverse ervaring, waaronder een diep inzicht in de sport- en gezondheidstechnologie-industrieën, technologie, portfoliomanagement, projectmanagement, verandermanagement en strategie.

Eoin Wallace 2