Managed Services

Ontwikkeling, ondersteuning en uitvoering

We horen jou

One size does not fit all

Door jouw specifieke uitdagingen en bedrijf echt te begrijpen, passen we ons beheermanagement aan, waardoor we echte resultaten kunnen leveren.

We weten namelijk ook dat geen twee problemen hetzelfde zijn.

Service op maat

What is your challenge?

Laat ons jouw ontwikkeling, ondersteuning of uitvoering verzorgen met onze beheerdiensten. Wij passen de service en aanpak aan op basis van jouw situatie, wensen en eisen, om maximale kwaliteit en teoevoegde waarde te leveren.

1

Applicatie Ontwikkeling

Ontwikkeling en Operations (DevOps) van bedrijfsapplicaties, web/mobiele applicaties en diensten. Van vaste projecten tot continue ontwikkeling van interne applicaties en bedrijfsoplossingen op locatie of in de cloud.

2

Diensten voor applicatiemanagement

Pure ondersteuning en onderhoud van systemen en diensten. Van legacy-systemen tot bedrijfskritische toepassingen waarbij bedrijfsonderbreking moet worden voorkomen.

3

Technisch operationele diensten

Operationeel beheer en ondersteuning van infrastructuuractiva, zoals netwerken, verwerkings- en opslagmogelijkheden waarvan zakelijke diensten afhankelijk zijn.

Werkwijze

Een 360graden-service – Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons

Je kunt erop vertrouwen dat wij de klus klaren. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor alle onderdelen van onze beheerdiensten, zodat jouw service of applicatie in veilige handen is, jij tijd kunt vrijmaken om jouw aandacht ergens anders op te kunnen richten.

MS_model

Wat je krijgt

Voordelen

1

Resultaat gegarandeerd d.m.v. een SLA

2

Vrijmaken interne inzetbaarheid

3

Toegang tot knowhow binnen een specifiek domein of gebied

4

Risico wordt gedragen en beheerd door emagine

5

Schaalbaarheid en flexibiliteit

 Wat is jouw uitdaging?

Vraag een vrijblijvende offerte aan – gratis.